Over Delta

Wat is Delta FHICT

Gemotiveerde studenten die studeren aan Fontys ICT krijgen de unieke kans om meer uit hun studie te halen met het Delta programma. Zij kunnen zich hiervoor opgeven om naast het reguliere studieprogramma zich in te kunnen zetten voor verschillende projecten van bijvoorbeeld Fontys of andere externe bedrijven. Studenten werken in hun vrije tijd aan deze projecten en krijgen dan ook vrijstelling voor de ‘proftaak’, de hoofdopdracht die door een semester loopt.

Studenten die meedoen aan het Delta programma, ook wel Delta’s genoemd, werken aan hun eigen doelen en interesses. Dit kan het werken aan ‘exploratie projecten’ zijn, waarbij Delta’s de volledige vrijheid krijgen om een nieuwe technologie of techniek te verkennen zoals Google Glass, Drones, Virtual Reality of 3D printen. Maar dit kan ook het samenwerken aan projecten voor echte klanten zijn.

De echte gemotiveerde leerling met een sterke
ambitie krijgt een unieke kans om zich te ontwikkelen op een
uitdagend niveau.

Fontys werkt samen met verschillende partners om Delta’s de kans te bieden om te proeven aan het bedrijfsleven en de projecten die daar uitgevoerd worden. Wanneer bedrijven met een uitdaging of probleemstelling komen kunnen zij deze bij de Delta’s neerleggen, waarna de Delta’s zich kunnen inzetten om met hun opgedane kennis tot een passende oplossing te komen. Wil je meer te weten komen over Delta? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op